Echt, Gelrehof - 73 woningen en 15 appartementen (In verkoop)

De woningbouwlocatie 'Gelrehof' omvat een gebied van ruim 3 hectare.
Het plangebied is gelegen tussen de spoorlijn Sittard-Roermond en het woongebied Kleefveld. Dit is een woonwijk met grondgebonden woningen met een open bebouwingsstructuur.


In het plan gebied zullen 73 woningen gerealiseerd worden in diverse typologieën en prijsklassen. Tevens zullen er 15 appartementen gerealiseerd worden. Het plan is ruim van opzet met een veel groen, waardoor het streven naar optimaal woongenot gerealiseerd wordt.

ALLEEN TYPE D en E ZIJN NOG TE KOOP!

Bouw laatste fase gestart

De bouw van de laatste fase is momenteel in volle gang.


OPENDAGEN op locatie:

Momenteel geen opendagen

Klik hieronder op de afbeeldingen voor een grotere versie.Type A - 10 semi-bungalows

Deelproject A betreft de bouw van 10 semi-bungalows gelegen
aan de entree van het plan. Op de begane grond van deze woning bevinden zich naast de gebruikelijke woonfuncties van woonkamer en keuken ook nog de hoofdslaapkamer met luxe afgewerkte badkamer. Zowel de woonkamer als de slaapkamer grenzen aan de volledig omsloten patiotuin, welke optimale privacy biedt. De verdieping wordt voorzien van 2 slaapkamers en een berging, welke optioneel als 2e badkamer uitgevoerd kan worden. Voor de auto is een opstelplaats gedeeltelijk onder de carport, waaraan de berging grenst.

Architect:

Schrijen Coonen Metz Architecten
Status:
VerkochtType B

Deelproject B betreft de bouw van 8 halfvrijstaande en 4 vrijstaande woningen. Samen met deelproject A vormen deze woningen de entree van het plan. Door de vierkante plattegrond ontstaat een zeer ruime hal waarin zich ook de trap bevindt en een zeer ruime woonkamer van ca. 4,6 x 7,5 meter. Aan de woonkamer grenst een ruime half open keuken. De verdieping voorziet in 3 grote slaapkamers en luxe badkamer. De bergzolder is te bereiken via de vaste trap.

Architect:
Lanceé Architecten
Status:
VerkochtType C - 14 semi-bungalows

Deelproject C betreft de bouw van 14 semi-bungalows gelegen
aan het groene hart van het plan. Eveneens als deelproject A, echter onder andere architectuur, worden deze woningen op de begane grond voorzien van de hoofdslaapkamer en luxe badkamer. De buitenberging wordt voorzien van een geïsoleerde elektrische bedienbare sectionaalpoort. Op de verdieping bevinden zich een slaapkamer, een hobbyruimte en een kast. Er zijn enkele indelingsvarianten mogelijk. Deze woningen hebben een ruime tuin in plaats van een omsloten patiotuin zoals deelproject A.

Architect:
Lanceé Architecten
Status:
VerkochtType D - 23 woningen

Bij de aankoop van deze woning ontvangt u gedurende 3 jaar elke maand € 200,- korting op uw maandlasten!
Vraag snel naar de voorwaarden.

Deelproject D bestaat uit 2 typen halfvrijstaande woningen, te weten type D1 en D2 en zijn gelegen aan het groene hart van het plan.
De woningen worden gerealiseerd op kavels van ca. 290 m2. Zowel type D1 als type D2 hebben op de begane grond een ruime woonkamer en een halfopen keuken. De halfopen keuken van type D1 is tevens geschikt als woonkeuken. Op de verdieping worden deze woningen voorzien van grote slaapkamers, een apart toilet en een luxe badkamer met o.a. kunststof bad en douche. Op de zolder zijn de installaties, zoals cv-ketel, gesitueerd en biedt tevens nog diverse andere gebruiksmogelijkheden.

Klik op de afbeelding hieronder voor het interieur van type D

Architect:
Schrijen Coonen Metz Architecten
Status:
Nog enkele te koopType E - 9 vrijstaande woningen

Bij de aankoop van deze woning ontvangt u gedurende 3 jaar elke maand € 300,- korting op uw maandlasten!
Vraag snel naar de voorwaarden.

Deelproject E bestaat uit 9 vrijstaande woningen op zeer ruime kavels variërend tussen ca. 440 m2 en 790 m2. Dit woning type wordt gekenmerkt door haar riante opzet met o.a. woonkamer/keuken van ca. 53 m2, 3 slaapkamers (resp. 19, 17 en 10 m2). De woning wordt voorzien van een hoog afwerkingsnivo. Zo wordt de garage voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort. De badkamer en toilet worden afgewerkt met luxe sanitair, zoals een kunststof bad en douchebak, beiden voorzien van een thermostaatkraan, wandclosets en een luxe tegelpakket.

 

• Energiezuinige woning
• Royale woon- eetkamer ca. 43m2 met halfopen keuken ca. 13 m2,
   bijkeuken ca, 11m2
• 4 ruime slaapkamers op de verdieping
   respectievelijk 10 m2, 17 m2, 19 m2 en 25 m2
• Luxe badkamer en toilet, o.a. luxe tegelwerk, dubbele wastafel,

   wandclosets, kunststof bad en douchebak, thermostaatkranen
• Elektrisch bedienbare sectionaalpoort met afstandsbediening

Klik op de afbeelding hieronder voor het interieur van type E.

Architect:
Bureau Boosten Rats bna
Status:
Nog enkele te koopType F - 5 woningen

Deelproject F zijn halfvrijstaande woningen die uitermate geschikt zijn als starterswoning. Deze woningen worden standaard zeer compleet afgewerkt met mogelijkheden voor diverse indelings- en uitbreidingsvarianten.

Architect:
Architect Coppen
Status:
Verkocht


BIJZONDERHEDEN:

Dit project is een samenwerking van BBOM B.V. en WING Group B.V.,

onder de naam Wing 2 B.V.

Bekijk de projectwebsite: www.gelrehof.nl


Meer informatie / Brochure download:

BBOM
Telefoonnummer: 0032-89774535

Wenst u meer informatie en wilt u de brochure downloaden? Maak dan gebruik van het reactieformulier. Vul het formulier hieronder in en klik op de button "verstuur formulier". Om uw vraag of verzoek zo spoedig mogelijk te kunnen afhandelen verzoeken wij u om de invulvelden volledig en correct in te vullen. Het formulier wordt naar BBOM verzonden. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.

Voor het bekijken van de brochure heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Indien u niet in bezit bent van dit programma dan kunt u dit programma kostenloos downloaden op de website van Adobe. Klik op het logo om direct naar de website te gaan.

Invulvelden waar een sterretje (*) achter staat bent u verplicht in te vullen.
Persoonlijke gegevens
Titel
*
De heer  Mevrouw
Voornaam
Achternaam
*
E-mail adres:
*
Telefoonnummer
Adresgegevens
Adres
*
Postcode
*
Woonplaats
*
Land
*
Soort informatie en opmerkingen
Soort informatie
*
meer informatie
brochure downloaden
Opmerkingen (eventueel gewenst type aangeven)